CATEGORII
Pentru Artere   
Pentru Articulatii   
Pentru Bila   
Pentru Caile respiratorii   
Pentru Cap   
Pentru Coloana vertebrala   
Pentru Colon   
Pentru Corp   
Pentru Creier   
Pentru Ficat   
Pentru Gat   
Pentru Gura   
Pentru Inima   
Pentru Intestin   
Pentru Membre inferioare   
Pentru Nas   
Pentru Ochi   
Pentru Organe genitale   
Pentru Pancreas   
Pentru Piele   
Pentru Plamani   
Pentru Prostata   
Pentru Rinichi   
Pentru Sistemul Circulator   
Pentru Sistemul Osos   
Pentru Stomac   
Pentru Tract respirator   
Pentru Ureche   
Pentru Vezica urinara   
Noni Sirop

Tratamente pentru gura

1
Remedii la cauzele durerilor de dinti

Remedii la cauzele durerilor de dinti

De obicei, o durere de dinți este cauzata de o cavitate dentara care provin de la aparitia cariilor dentare. Placa construita pe dinti începe deseori producerea cavitatii. Placa si tartrul se agață de suprafata dintelui, cu care se hranesc bacteriile. Bacteriile contruite pe dinti pe o lungă perioadă de timp vor provoca slăbirea acestora și vor crea găuri, care devine umplute cu materii putrezite.


SIMPTOME SI TRATAMENTParodontoza in timpul sarcinii

Parodontoza in timpul sarcinii

Boala parodontala incepe ca o gingivita, sau o inflamaţie a ţesuturilor moi care sustin dintele. Aceasta inflamatie este cauzata de anumite bacterii orale specifice numite bacteriile gram negativ anaerobe.


SIMPTOME SI TRATAMENTTratament naturist daca ai gingivita

Tratament naturist daca ai gingivita

Singerarea gingiei atunci cind te speli pe dinti este semnul clasic al gingivitei . Aceasta apare datorita placii bacteriene , acele depozite albicioase care se depun pe dinti din cauza unei igiene dentare precare . Nu lasa aceasta problema sa se agraveze ; prin mineralizarea placii se formeaza tartrul , care inflameaza si mai mult gingia . Pe linga un periaj corect , incearca si unele spalaturi locale si gargare din plante care au efect antiseptic , calmant , astringent si emolient .
Iata citeva infuzii de plante care te pot ajuta sa tratezi gingivita , tratament care actioneaza blind , dar eficient , oprind singerarea :


SIMPTOME SI TRATAMENTTratament naturist contra respiratiei urit mirositoare

Tratament naturist contra respiratiei urit mirositoare

Cauzele care pod duce la aparitia ei sunt : igiena bucala necorespunzatoare , afectiuni bucale ( carii,afectiuni ale gingiilor) si chiar afectiuni ale plaminilor sau ale tubului digestiv.Uneori si sinuzita , diabetul sau febra pot produce de asemenea o respiratie urit mirositoare .Alimentele pe care le consumam pot fi si ele responsabile de producerea halenei.Astfel daca mincam ceapa sau usturoi mirosul lor va persista foarte mult deoarece , chiar dupa ce ele sunt digerate , mirosul lor va fi eliberat prin plamini cind respiram . Consumul necorespunzator al alimentelor pot duce de asemenea la aparitia halenei . Daca mincati fructe dupa o masa bogata in proteine , fructele fermenteaza in stomac si produc gaze care dau o respiratie urit mirositoare .
Recomandari naturiste :


SIMPTOME SI TRATAMENT3 remedii antiherpes

3 remedii antiherpes

Ulei de muscata,decoct de urzica,cataplasme cu alun -vrajitoresc


SIMPTOME SI TRATAMENT1