CATEGORII
Pentru Artere   
Pentru Articulatii   
Pentru Bila   
Pentru Caile respiratorii   
Pentru Cap   
Pentru Coloana vertebrala   
Pentru Colon   
Pentru Corp   
Pentru Creier   
Pentru Ficat   
Pentru Gat   
Pentru Gura   
Pentru Inima   
Pentru Intestin   
Pentru Membre inferioare   
Pentru Nas   
Pentru Ochi   
Pentru Organe genitale   
Pentru Pancreas   
Pentru Piele   
Pentru Plamani   
Pentru Prostata   
Pentru Rinichi   
Pentru Sistemul Circulator   
Pentru Sistemul Osos   
Pentru Stomac   
Pentru Tract respirator   
Pentru Ureche   
Pentru Vezica urinara   
Noni Sirop
Home » Tratamente naturiste » Viroze » Plamani

Persoanele care tusesc timp de o saptamina sa se prezinte imediat la medic .

Iarba mare : este o planta cu flori mari , galbene , foarte des intilnita la noi . Radacina , folosita sub forma de pulbere , are efecte antibacteriene si antivirale puternice  , elibereaza caile respiratorii de secretii , opreste tusea si favorizeaza vindecarea rapida a bronsitelor si virozelor , inclusiv a celor astmatiforme . Se ia cite o jumatate de lingurita de pulbere  de radacina ( obtinuta  prin macinarea  cu risnita de cafea ) , de 4-6 ori pe zi ,in cure de minim doua saptamini . Ca adjuvant in tratarea virozelor pulmonare  , se fac tratamente de lunga durata (1-2 luni), in care se administreaza de 4 ori pe zi  , cite o jumatate de lingurita de pulbere , amestecata cu o jumatate de lingurita de miere de albine .

Trei-frati-patrati : iarba acestei plante este un puternic expectorant ( elibereaza caile respiratorii de secretii ) si antialergic .Este eficienta in toate formele de viroze , astm ,  afectiuni in care se  fac tratamente de 2-3 luni , timp in care se ia cite o lingurita  rasa de pulbere , de 3-4 ori pe zi . Planta se tine sub limba timp de 10 minute dupa care se inghite cu apa .

Echinaceea : este cel mai popular si cel mai folosit stimulent imunitar pentru prevenirea si tratarea bolilor  infectioase ale plaminilor . Se administreaza sub forma de tinctura  si se ia de 4 ori pe zi , pe stomacul gol , cite o lingurita ,diluata in jumatate pahar cu apa .O cura dureaza minim 2 saptamini .


Acest articol a fost vizitat de 701 ori